Fiti plini de EL!

Dar Mângaietorul, adica Duhul Sfânt, pe care îl va trimite Tatal, în Numele Meu, va va învata toate lucrurile, si va va aduce aminte de tot ce v-am spus Eu.”I oan 14 26
În timpul unui mesaj, Dwight L. Moody, a aratat celor ce-l ascultau un pahar gol, întrebându-i cum ar putea sa scoata aerul din el .

Cineva din multime, i-a raspuns sa-l întoarca cu gura în jos. Dwight L. Moody, a întors paharul asa cum i se ceruse, dar aerul a ramas tot acolo. Puneti-i un capac si scoate-ti apoi aerul cu o pompa; i-a sugerat un altul.
Procedând asa se va crea un vacuum care va sparge paharul, i-a raspuns acestuia predicatorul.

Când multimea nu mai avea nici o solutie, Moody a cerut o cana cu apa si în fata tuturor a umplut paharul cu apa. Mai este acum aer în pahar, a întrebat Moody din nou audienta? Nu! i-au raspuns acrestia. Dar cum am procedat pentru a scoate aerul?

Fiecare dintre cei prezenti a stiut atunci sa dea raspunsul corect, spunând ca pentru a scoate cel mai usor, aerul dintr-un pahar, acesta trebuie umplut cu un alt continut.

În acelasi fel este si cu viata noastra spirituala. Daca ne straduim sa scoatem afara faptele firii vechi, nu vom reusi niciodata, pentru ca ele vor ramâne tot acolo. Pentru ca acestea sa nu mai existe în viata noastra, trebuie sa fim umpluti cu un alt continut.

Ceea ce ne poate umple viata si sa aduca adevaratele roade ale neprihanirii, este numai Duhul Sfânt.
Cu ce este plina viata ta? Daca viata îti mai este înca plina de faptele faradelegii, accepta sa fii unplut cu apa Cuvântului lui Dumnezeu si a Duhului Sfânt, si nu vei mai trai la fel.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; revarsa si peste mine plinatatea Duhului Tau, pentru ca sa pot trai în neprihanire, o viata abundenta. Amin.

Reclame

Etichete: , , ,

3 răspunsuri to “Fiti plini de EL!”

  1. Ionică Says:

    Ooo ce bine ar fi daca am fi plini de Duhul Sfant, dar uneori vad si in Biserica frati care… au lasat Duhul Sfant sa plece de la ei. Daca vrem ca Duhul Sfant sa nu plece de la noi, trebuie sa fim in fiecare zi in partasie cu Dumnezeu si in fiecare zi vom fi umpluti cu Duhul Sfant. El sa locuiasca in noi toti, Amin.

  2. Catalin67 Says:

    Dumnezeu pecetluieste cu Duhul Sfant pe orice pacatos care se pocaieste si crede in Domnul Isus. Pecetluirea cu Duhul Sfant este ireversibila, ca si faptul ca Duhul Sfant reprezinta o arvuna a mostenirii viitoare. Deci, Duhul Sfant nu vine si pleaca, ci locuieste in cel credincios. Pe de alta parte, Duhul poate fi intristat sau chiar stins ca manifestare, de credinciosul in viata caruia exista pacat nemarturisit si neadus la piciorul crucii Domnului Isus.

    Reversul acestor stari lipsite de bucurie si comuniune cu Domnul este umplerea cu Duh Sfant, care este o porunca pentru orice credincios (Efeseni 5.18).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: