Întâlnire cu EL!!

INVITAŢIE LA ÎNTÂLNIREA NAŢIONALĂ DE POST ŞI RUGĂCIUNE

PENTRU TREZIRE SPIRITUALĂ ŞI TRANSFORMARE

BĂILE FELIX, JUDEŢUL BIHOR

23 – 25 APRILIE 2010

Iubiţi fraţi şi surori,

Vă invităm cu drag la întâlnirea de Post şi Rugăciune pentru Trezire Spirituală şi Transformare, în zilele de 23 – 25 APRILIE 2010. Întâlnirea este organizată de Mişcarea de Post şi Rugăciune a Străjerilor şi va avea loc la Hotelul „Padiş” din Băile Felix, judeţul Bihor.
Programul de închinare va începe în fiecare dimineaţă la ora 10:00 şi se va termina seara la ora 21:00 (duminică, 25 Aprilie, programul se va încheia în jurul orelor 16:00). Cazarea este asigurată la Hotelul Padiş. Seara se poate servi cina la restaurantul hotelului. Preţul pentru o noapte de cazare este 32,00 lei/persoană iar cina 17,00 lei/persoana.

Înscrierile se vor face telefonic sau prin e-mail, până la data de 20 Aprilie 2010, la următorii fraţi:

Demeter Ioan – tel. 0721–223.044; 0761–674.338; 0755–888.190;

Popa Ilie – tel. 0744-283.718; sau email – ilielidia@gmail. Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Demeter Ioana Ligia – tel. 0766-269.365; sau email – ligy_johanna@yahoo.com Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Mişcarea de Post şi Rugăciune a Străjerilor are ca temelie legătura de dragoste a celor care se pregătesc pentru/şi pregătesc venirea Domnului Isus. De aceea informarea celor interesaţi şi a celor care credeţi că trebuie să participe se va face de către dumneavoastră, care aţi primit această invitaţie.

Important:

Pentru a veni în sprijinul celor care au nevoie specială de consiliere, vindecare şi eliberare se va organiza „Şcoala de Vindecare şi Eliberare prin Cuvânt” care se va desfăşura tot la Hotelul Padiş din Băile Felix în zilele de 20, 21 şi 22 Aprilie 2010. Preţul pentru o noapte de cazare este 32,00 lei/persoană iar cele două mese în jur de 25 lei/persoană. Înscrierile la „Şcoala de Vindecare şi Eliberare prin Cuvânt” se vor face până la data de 18 Aprilie 2010 la fratele Demeter Ioan. Participanţii la Şcoala de Vindecare sunt rugaţi să aducă Biblia, un caiet pentru notiţe si pix. Precizăm că în timpul conferinţei nu se vor face consilieri, aşa că cei interesaţi sunt rugaţi să se înscrie la Şcoala de Vindecare şi Eliberare prin Cuvânt.

A lui Dumnezeu Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt să fie toată slava, cinstea şi onoarea acum şi în veşnicie!

Mişcarea de Post şi Rugăciune a Străjerilor

Ai voştri slujitori vă aşteaptă cu drag…

Difuzare online pe www.strajeri.ro

sursa: Strajeri

Reclame

Etichete: , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: