Cum sa planifici timpul

Proverbe cap. 1

01. Omul înțelept prețuiește înețelpciunea și învățătura și planifică timpul ca să învețe și să aplice Cuvântul lui Dumnezeu. (Prov.1:1-7)

02. Nu urma sfaturile celor care te abat de la scopurile și planurile făcut pentru al sluji pe Dumnezeu, amăgindu-te cu cuvintele: ”că ești prea încărcat și ar trebui să mai privești vreun film, sau ar trebui mai mult să te distrezi. (Prov.1:8-19)

03. Nu lăsa ca goana și lăcomia de bani să-ți copleșească inima și să te abată de la lucrarea lui Dumnezeu. (Prov. 1:8-19)

04. Orice lucru ai face ai nevoie de frica lui Dumnezeu care o capeți din Cuvântul lui Dumnezeu. (Prov. 1:20-33)

05. În planurile tale aplică înțelepciunea lui Dumnezeu și nu te bizui pe înțelepciunea ta, pentru ca să lucrezi ca un înțelept și nu ca un nebun. (prov 1:20-33)

06. Nu nesocoti voia lui Dumnezeu atunci când El îți vorbește cum să procedezi corect într-o situație specifică. Roadele tale depind de felul cum asculți și lucrezi. (prov 1:30-31)

07. Dacă planifici timpul bine vei trăi liniștit și fără griji și fără să te temi de vreun pericol, chiar dacă apar evenimete neplanificate. (Prov. 1:33)

Proverbe cap. 2

01. Fă-ți timp ca să te rogi lui Dumnezeu să ai înețelepciune și pricepere în ceea ce faci. (prov 2:3)

02. Caută cu tot dinadinsul să înțelegi frica de Domnul ca să găsești cunoștința lui Dumnezeu. Dacă cunoștința din Cuvântul lui Dumnezeu va fi prioritate în viața ta, atunci vei avea înțelepciune și pricepere și protecție în tot ce faci. (prov 2:4-7)

03. Fii corect în toate lucrurile și Dumenzeu îți va da izbândă în tot ce faci. (prov 2:6-8)

Proverbe cap. 3

01. Dacă păzești Cuvântul lui Dumnezeu, ți se vor lungi toate zilele vieții și vei avea pace. (prov 3:1-2)

02. În planificarea ta, zilnică, lunară și anuală, dacă te vei încrede în Domnul din toată inima ta, și nu te vei bizui pe înțelepciunea ta,dacă îl vei recunoaște în tot ceea ce faci, atunci vei avea izbândă. (prov 3:5-7)

Proverbe Cap. 4

01. Dacă asculți învățăturile lui Dumnezeu, ți se vor lungi zilele, pentru că atunci când îți pui încrederea în Domnul ai mai puține stresuri care duc la boli grele și respectiv la moarte. (prov 4:10-17)

02. Cel neprihănit nu se teme de ceea ce va urma și prin puterea lui Dumnezeu el poate face planuri mari pe mult timp înainte, pentru că cărarea lor este ca lumina strălucitoare, a căror strălucire merge mereu crescândă. (prov 4:18)

Dumnezeu să vă ajute să vă planificați timpul corect și eficient. În Efeseni 5:16 spune: ”Răscumpăraţi vremea, căci zilele sunt rele.”

Sursa: Click aici

Reclame

Etichete: , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: