Irina marturie 666

Ma inpresionat aceasta marturie pentru ca Domnul vorbeste chiar si prin persoanele simple de la tara care poate uni zic ca nu sunt asa „destepti” dar Domnu vorbeste prin cine doreste EL si prin cine considera ca trebuie si Domnu ne avertizeaza ca Venirea lui este foarte aproape si cel rau din in ce mai tare preseaza pe noi cu plobleme si cu ispitiri si de cateva zile am inceput s ma rog ca Tatal sa vina sa ne ia acasa si s fim cu toti alaturi de el si s nu ne lasam ispitit de cel rau. este greu dar acum pe ultima suta de metri vreti s renutati la Cer si la tot ce ne asteapta acolo? io nu as vrea sa renut chiar daca cel rau ma ispiteste pe pamant cu fericiri desarte ( de moment ) nu as vrea sa renut pentru ca atunnic cand va veni Tatal nu as vrea sa stau pe pamant si sa vad cum trece pe langa mine si nu ma baga in seama si io nu ma ridic la EL
haidem sa ne rugam ca Domnul Dumnezeu sa ne ajunte si s ne intareasca sa putem sa asteptam chiar daca este greu dar Domnul nu ne va lasa pe pamant sa prindem nimicirea pamantului odata cu cei ce nu lau ales pe EL.

Rugaciune: Doamne Dumnezeu in numele lui Isus Hristos te rog ca sa iti arunci privirea peste copii tai car te asteapta si sa ne ajuti sa putem sa stam alaturi de tine ca tu s ne iei acasa si sa film alaturi de tine!

In numele LUI Isus Hristos te rog ca tu s stai alaturi de noi si cel rau s se indeparteze de la noi pentru ca tu veghiezi asuproa nostra iti multumim Dumnezeule ca tu de induri de noi, si lacrimile care leam varsat aici si ploblemele ce le-am suferit vom avea rasplata pentru ca ne incredem in tine . Iti multumesc ca tu ne asculti Tata iti multumesc ca de fie care data tu ne arati ca ne iubesti chair daca noi gresim inaintea ta Te rog nu iti lua Fata de la noi si ajuta-ne sa stam alaturi de tine pana la veniriea ta.

Amin!

Am simtit ca tre s pun aceasta Rugaciune ce Tatal mia puso pe inima cand am inceput s scriu Slavit si inaltat sa fie Domnul Dumnezeul nostru glorie Lui bine cuvantat si inaltat sa fi EL


Acum ca ati vazut acest video ce parere aveti va veni Domnul nostru Dupa noi sa ne ia?

io nu cred ca ne va lasa aici sa suferim daca avem incredere in EL ne va lua acasa!

Reclame

Etichete: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: