Sfintenia inaintea fericirii

Cred ca uneori fara sa ne dam seama sau ne dam seama si cautam fericirea inaintrea sfintiri, poate ca inainte cautam poate cautam si acuma fericrea inaintea sfintiri dar trebe s ne dam seama sa cautam inainte sfintirea si apoi fericirea va veni de la Domnunul EL ne va da dupa cum stie si ne va da la fie care la vremea lui sa nu va ganditi cand vedeti ca la cineva ia vorbit Domnu mai mult si ti-e ti-a vb mai putin ca Domnul ne vada la fie care dupa cum stie Domnul Dumnezeu! sau nu te uita la cel de langa tine cand vezi ca el e mai fericit si tu mai trist ca poate Domnu te pune la incercare cum a facut cu Iov, Poate ca Domnul vrea sa vada daca si in momentele grele il lauzi pe el si il chiemi pe el in continuare. si fac o paranteza si spun ( eu de fie care data cand trec prin greutati sau am o ploblema sau nu simt Prezenta Domnului cu mine in rugaciune sau alceva atunci ma gandesc tot timpu cum a facut Domnul cu Iov si asta ma inareste sa trec mai departe si s imi amintesc ca poate in momentele grele EL vrea sa ma incerce )

Povestea lui Iov: Isus vb cu satana si ii zice il vezi pe robul meu? nu este nimeni ca el
si satana zice da il vad… dar iai iai tu tot ce are sa vezi atuncea.
si Isus ii zice til las pe mana dar de viata lui sa nu te atingi.
si satana face ce vrea cu IOV si ii omoara toti cei copii si ii ia tot ce are si il lasa sarac si ii mai da si o buba rea ( o boala o alergie de bube din calcai pana in frunte ) si nevasta lui vine la el si ii zice: pentru ce sa mai fi sfant? si sa ii multumesti atata lui Dumnezeu nu vezi ca el tia loat tot ce ai? copii nu mai ai avere nu mai ai si mai ai si o buba rea. si ii zice taci femeie pentru ca stiu ca ori ce am primit si ce mia luat este de la Domnul
si de fie care data cand ia luat satana cate ceva ov ia multumit la Dumnezeu si pentru necazul ce la primit.
si satana sa convins si atunci Iov a avut alti copii mai multi a fost mai bogat si a avut si o nevasta si a scapat si de buba rea. Dar atunci cand era sarac si nu mai avea copii si avea buba rea nu si-a pierdut credinta.
nu te supara pe Domnul cant te pune la incercare ca dupa fie care incercare vin binecuvantari mai mari! EL vrea doar sa te apropie mai mult de el sa te intareasca pentru ce va urma lasate doar in mana lui si incredete in Dumnezeu pentru ca el ne vrea binele chiar daca ne mai pune la incercare.


sursa:www.radiounison.ro

Reclame

Etichete: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: