Pasiune Pura – Homosexualitatea, prostitutia masculina, dependenta sexuala (3 parti)

In partile video de mai jos este invitat un om pe nume David Kyle Foster la o emisiune de televiziune numita Pasiune Pura. pe scurt despre David Kyle Foster. a fost un actor de tv cand era mai tanra de mic ii placea sa fie actor si a ajuns actor a avut scuces acum la batranete este Autor, Crainic. Conduce o lucrare la nivel national si international.
cand era mai tanar pe langa actorie se prostitua dae a inceput sa faca asta dintr-o intplare ne placuta.
pe parcursul sederi lui la Hollywood a practicat prostitutia timp de 7 ani era dependent de ceea ce facea si nu se mai putea controla adolescenta si-a petrecuto in depresie si singuratate.
in ani de colegiu a inceput s consume droguri si asta a descatusat inclinatile sale homosexoale. Drogurile ai condus la dezgust fata de persoana lui, a vrut sa isi puna capat zilelor, auzise voci care spuneau sa se sinucida. insa nu o data de mai multe ori a vrut s isi ia capat zilelor si Dumnezeu nu a indurat ca ceea ce vrea el s faca sa fie posibil si de fie care tentativa esuata a vazut mana Domnului salvandul.
Mergea in natura pentru a cauta pe Dumnezeu si intr-o seara sa dus la digul din ST. Petersburg pentru a vorbi cu Dumnezeu si in acell loc fara sa stie ca acolo se intalniau cei care practicau prostitutia, din intplare a fost confundat cu unul din ei, Si in acea noapte in care David sa dus sa il caute pe Dumnezeu si s vorbeasca cu EL s-a prostituat pentru prima oara si a juraat ca va fi ultima oara cand va face asa ceva dar acest lucru l-a determinat sa isi doreasca mai mult.

Dupe ce si-a data seama ce a facut ii era teama ca Dumnezeu nu il iubeste. dar el nu stia ca Dumnezeu il iubeste si vrea s il schimbe sa fie un om normal, un om care sa nu se prostituieze poate ca asa Dumnezeu a vrut s il invete cevca sau a vrut sa ii arate ca numai Dumnezeu il poate schimba.

Nu va este teama ca atiu pacatuit sau ati furat sau ati minti sau ati facut alceva, veniti la Dumnezeu asa cum esti tu pacatos vino la Dumnezeu cu pacatul tau cu minciunile pe care tu le-ai facut vino le el si nu iti fie teama vino si spunei ca ai gresit si ca tiai dat seama ca numai EL te poate ajuta sa te schimbi si numai EL te iubeste cum nimeni alcineva nu o face. Sa sti ca Dumnezeu te iubeste! si vrea s te schimbi si sa te intorci la EL asa cum esti tu. Dumnezeu iubeste pacatosi dar nu iubeste pacatul.

Pentru a intelege tot uitativa la toate cele 3 parti

(partea 1)

(partea 2)

(partea 3)

Reclame

Etichete: , , , , , , , , ,

2 răspunsuri to “Pasiune Pura – Homosexualitatea, prostitutia masculina, dependenta sexuala (3 parti)”

  1. mihailandrei Says:

    Vezi ce fac fratiorii vostri anglicani…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: