Domnul iarasi mi-a vorbit vorbit

Astazi am mers la biserica si saptamana asta este numai rugaciune, si ma rugam acolo mai ma chinuiam sa ma rog si auzeam cum se rugau cei lanti si cum Domnu le dadea vorbirea in limbi si altele… si eram putin gelos si ma gandeam dar mie cand imi va da Domnul? si am zis lasa ca mai ma rog poate acuma primesc, si nu am primit vorbirea in limbi si altele ce ma gandeam io pe moment dar Domnul totusi mi-a dat ceva. Mi-a dat sa simt prezenta lui in biserica si mam bucurat pentru asta si am fost fericit SLava Domnului! si am ajuns acasa si a trecut timpul, si acuma inainte sa dorm mam uitat peste ceva ce am primit de la cineva si am zis hai sa incep de azi sa citesc si am citit si ce sa vezi Domnul mi-a vorbit si am sa va arat ce mi-a vorbit dar nu inainte sa va zic. Ca sa stiti ca Domnul vorbeste tot timpu dar nu suntem atenti sau suntem prea ocupati pentru EL fiti tot timpul atenti ca Domnul vorbeste prin ori cine si ori ce voi trebuie Doar sa fiti atenti.

Bine cuvantat si inaltat sa fie Domnul nostru AMIN!

si aici este prin ce mia vorbit Domnul.

1 Pastor Chris
Sărbătoreşte Unicitatea Ta!
„…Să alergăm cu stăruinţă în alergarea care ne stă înainte. Să ne uităm ţintă la Căpetenia şi desăvârşirea credinţei noastre… (Evrei 12:1-2).
Dumnezeu are un plan unic pentru viata ta, diferit de al oricărei alte persoane. Planurile şi scopurile Lui pentru viaţa ta sunt distincte, deoarece El nu are, nu a avut şi niciodată nu va avea un duplicat sau o copie după tine! Cât va fi pământul, tu eşti singurul „tu” pe care Dumnezeu îl are sau îl va avea vreodată. Deci, bucură-te de ceea ce eşti şi de ceea ce face Dumnezeu în viaţa ta; sărbătoreşte unicitatea ta.
Uneori există tentaţia de a te simţi descurajat atunci când cei din jurul tău par a realiza progrese mai mari decât tine. Însă un astfel de sentiment este absolut inutil, deoarece tu nu trebuie să măsori succesul tău cu succesul altcuiva. Mai degrabă îţi măsori succesul cu cât de mult umbli în voia lui Dumnezeu pentru viaţa ta. Dacă altcineva are succes, asta nu înseamnă că tu eşuezi, pentru că numai Dumnezeu ştie scopul pe care fiecare persoană a fost chemată să-l îndeplinească.
Ioan Botezătorul, spre exemplu, a fost umplut cu Duhul Sfânt în timp ce el era în pântecele mamei sale şi a fost descris de Isus drept cel mai mare dintre toţi oamenii născuţi din femeie (Matei 11:11). Cu toate acestea, lucrarea lui ca premergător mesianic, a durat doar şase luni. Acesta a fost scopul lui Dumnezeu pentru viaţa acestui om şi el l-a îndeplinit.
Învaţă să sărbătoreşti unicitatea ta! Refuză să concurezi sau să te compari cu altcineva. Concentrează-te asupra chemării tale; lucrează pentru biruinţa asupra trecutului tău, nu al altcuiva. Această orientare va face ca viaţa ta să fie plină de odihnă, pe măsură ce vei învăţa să te uiţi la tine şi să îţi măsori succesul prin intermediul Cuvântului.
Rugăciune
Dragul meu Tată, Îţi mulţumesc că m-ai adus în această lume pentru o vreme ca aceasta. Ştiu că m-am născut pentru un scop şi acesta este de a aduce glorie Numelui Tău. Îmi aţintesc privirea asupra lui Isus, ştiind că astfel voi putea alerga cursa vieţii mele cu bucurie şi împlinire. Îţi mulţumesc Doamne, în Numele lui Isus. Amin.
Studiu suplimenta
Psalmul 139:14
Efeseni 2:10
1 Corinteni 9:24

Reclame

Etichete: , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: